Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
23.11.2017 | | Natisni | Brez komentarjev
Prijateljska U12

Prijateljska U12

V soboto dne 18.11.2017 je bila odigrana prijateljska tekma proti vrstnikom nogometašev Radomelj U12 v gosteh. Tekma je potekala zelo dinamično, prav vsi igralci so dobili priložnost za igro. Naša ekipa je bila sestavljena iz dveh starostnih skupin, in sicer letnika (2005 – 2006) po 9 igralcev v polju. S takšno sestavo ekipe bomo nastopili tudi v zimski ligi Radomlje, kjer bo poudarek na učenju nogometne igre skozi tekmovalne dele. S takšnim načinom pridobivanja nogometnega znanja, pravilnim usmerjanjem igralcev v procesu treninga in z realizacijo učnega načrta, na dolgi rok prinaša pozitivne smernice za razvoj igralca.

Na tekmi so mladi nogometaši obeh ekip prikazali igro z veliko lepimi tehničnimi potezami. Taktika pa je seveda tudi del nogometne igre, igralci so izpolnjevali naloge trenerja in igrali nogomet v kolektivnem duhu.

Domačini so bili za las boljši z rezultatom 5:4 – v samem zaključku so zadeli zmagoviti gol. Skozi celotno srečanje smo gledali precej izenačeno igro. Na tekmi so nas tokrat s svojimi zadetki razveselili Sven Feldin, Nedim Šarić in 2x Kristijan Pantelić. Igralci si zaslužijo pohvale za prikazano igro, napore, ki jih vlagajo v treninge se lepo kažejo na samih tekmah.

Pričetek prijateljske tekme U12

Pričetek prijateljske tekme U12

Na povabilo NK Radomlje, trenerja Robija Zorca, ki vodi ekipo U12, smo odigrali prijateljsko tekmo. Z Robijem smo v preteklosti že dobro sodelovali, saj je bil v našem nogometnem klubu tako igralec kot trener.

V soboto 25.11.2017 ob 10:50 uri nas čaka 1. krog v zimski ligi z U13 v Radomljah proti ekipi Doba.

Kategorije: Novice, Prva stran, U-12

Komentiraj

Varnostna koda:

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane