Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
20.10.2017 | | Natisni | Komentiranje izklljučeno

Z ekipo smo v tednu dni odigrali tri prvenstvene tekme. Pričeli smo z gostovanjem v Lescah, kjer kljub trudu fantov nismo uspeli zatresti mreže nasprotnika. Drugo tekmo smo odigrali na domačem igrišču v nedeljo, kjer so nas pričakali nasprotniki ekipe iz Jesenic. Po nekaj razočaranja v Lescah, smo bili z ekipo osredotočeni, da popravimo slab vtis in na domači tekmi damo vse od sebe. Pričeli smo zelo odločno – imeli priložnosti za zadetek in enega tudi dosegli. V 20 minuti se je najbolje pred golom gostov znašel naš napadalec Enej Grašič.

Drugi polčas se je za nas začel dobro, s hitrim zadetkom v mreži gostov po lepem protinapadu in predložku v kazenski prostor, je na drugi vratnici žogo v gol pospremil Martin Grašič. Do konca tekme so gostje izid znižali, a vse tri točke ostale doma.

Po domači nedeljski tekmi nas je v sredo čakala še zaostala tekma proti ambiciozni Škofji Loki, ki napada sam vrh lestvice. Po domači zmagi smo v Loko prišli s polnim zagonom. Po dobrem prvem polčasu z veliko priložnosti na obeh straneh, sta oba vratarja ostala nepremagana. V drugem polčasu so domačini narekovali ritem igre a je bila naša obramba dovolj zbrana in vse napade obranila. Ko je že vse kazalo, da si bomo razdelili točko, smo po napaki vratarja prestregli žogo, sledila je še hitra podaja do napadalca in mreža nasprotnika se je zatresla.

Za zmago je zadel Luka Košica in tako smo vse višje vrhu. Tam je z 18 točkami naš naslednji nasprotnik, ekipa nogometašev Save, s katero se bomo pomerili v torek 24.10.2017 in napadli sam vrh lestvice. Ob zmagi in spodrsljaju Britofa bi zavzeli prvo mesto.

Trener ekipe U15 pravi: “V fante zaupam in vem, da smo sposobni premagati tako Savo in Šenčur v zadnjem krogu in tako biti konkurenčni ostalim ekipam za sam vrh lestvice.”

Kategorije: Novice, Prva stran, U-15

Komentarji so onemogočeni.

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane