Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
02.10.2017 | | Natisni | Brez komentarjev

Naši zmagovalci v Velesovem

V 6. krogu prvenstva so mlajši dečki gostovali v Velesovem in dosegli prvo zmago v tekmovalnem delu. Tekmo smo pričeli s  spremembo sistema v igri, kar se nam je obrestovalo že v uvodnih minutah, saj je prvi zadetek padel s prostega strela v 4. minuti po zaslugi Luke Mirkovića. Domačini so si po prejetem zadetku ustvarili  nekaj lepih priložnosti, a z lepim zadetkom je v nadaljevanju tekme povišal rezultat Luka Vrhovnik. V prvem polčasu sta se ponudili še dve priložnosti za zadetek, ki jih tokrat nismo izkoristili. Naša obramba je uspela v prvem polčasu ubraniti nedotaknjeno mrežo, odlično se je odrezal vratar Luka Bogataj.

V drugi polčas smo krenili z željo, da ohranimo nedotaknjeno mrežo in poskušamo ponovno zadeti za povišanje rezultata. Organizirano smo se branili in bili nevarni iz protinapadov, priložnost za zadetek pa sta imela Urban Hudovernik in Sven Feldin. Tudi domači igralci so imeli priložnost, ki so jo s pridom izkoristili in znižali rezultat.

Veselje domačih ni trajalo dolgo, saj smo že v naslednjem napadu povišali rezultat po lepo odigrani akciji Kristjana Pantelića. V končnici tekme pa je bil Kristjan še enkrat uspešen in postavil končni rezultat 1:4.

“Igralci si zaslužijo pohvale za prikazano igro in čestitke za prvo zmago.” je bil po tekmi zadovoljen trener Milan Gogič.

Na odlično predstavo naših igralcev računamo tudi na tekmi v gosteh proti ekipi Sava Kranj.

Kategorije: Novice, Prva stran, U-13

Komentiraj

Varnostna koda:

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane