Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
26.09.2017 | | Natisni | Brez komentarjev

pozdrav pred tekmo

V soboto dne 23.09.2017 ob 08:30 uri smo odigrali tekmo 4. kroga U13 Zarica Kranj proti Šenčurju in izgubili z rezultatom 1:2. Dogajanje na tekmi je povzel trener Milan Gogič:

Tekma je bila odigrana na pomožnem igrišču, glede na obilne padavine je bila igralna površina za igro otežena z vidika pas igre. Na tekmi je prevladovala preskok igra, ter pravilo močnejšega v duel igri.

V prvih 20. minutah smo imeli več od igre kot gostujoča ekipa, kjer smo v fazi obrambe izpolnjevali dogovorjeno pred tekmo. Povedli smo po prekinitvi iz kota, kjer se je pred vrati najbolje znašel Domen Kovačič in zatresel mrežo nasprotnika.Gostje so imeli svoje priložnosti, vendar je bila naša obramba na pravem mestu.

V drugem polčasu, pa nismo zadržali žoge v napadu.Nasprotnik je izkoriščal našo neodločnost v fazi obrambe (pokrivanje na razdalji, izgubljanje ključnih duelov v igir 1:1). Gostje so izenačili po prodoru preko boka, ter v nadaljevanju igre povedli. V končnici tekme smo se organizirano branili, ter poskušali iz protinapada zadeti za izenačenje. Gostje so se organizirano branili in zadržali vodstvo v svoj korist.

Kljub porazu si igralci zaslužijo pohvale za igro, kar je tudi razvidno iz trdega dela na treningih. V temu tednu igramo 2 prvenstveni tekmi. V sredo igramo tekmo v Žireh, v soboto pa v Velesovem.

Kategorije: Novice, Prva stran, U-13

Komentiraj

Varnostna koda:

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane