Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
08.09.2017 | | Natisni | 2 komentarjev

Po eno mesečnih pripravah na novo sezono so fantje s trenerjem na čelu že nestrpno čakali pričetek prvenstva. V prvem krogu smo na domačem igrišču gostili ekipo Šobec Lesce, ki tradicionalno velja za težkega nasprotnika. Že pred srečanjem je bilo čutiti močno željo po uspešnem startu, prisotnega je bilo veliko optimizma. Uvod je pripadel gostom gostom, po petnajstih minutah pa so fantje na igrišču vzpostavili ravnotežje, v nadaljevanju pa prevzeli pobudo in si do konca polčasa priigrali tudi 3 lepe priložnosti iz katerih bi morali zadeti.

Starejši dečki U15

V drugem delu je bila igra na razmočenem igrišču raztrgana, obe ekipi sta si priigrali nekaj pol priložnosti za zadetek. In ko smo že vsi mislili, da se bosta ekipi razšli brez zadetkov smo iz lepega protinapada zadeli mrežo gostov. Po lepi podaji Naceta Oštirja je na drugi vratnici žogo v mrežo gostov porinil Benjamin Dagarin. V sodnikovem podaljšku so imeli gostje lepo priložnost za izenačenje, vendar se je z lepo obrambo izkazal Juš Rooss. Trener David Ušlakar in fantje, Bravo!

Kategorije: Novice, Prva stran, U-15

2 komentarjev

  1. Darko je rekel/-la:

    Zakaj ne napišete, da otroke dajete igrat na pomožno igrišče kjer je nemogoče igrati normalen nogomet. Ali se straši vaših otrok s tem strinjajo?

  2. Žiga P je rekel/-la:

    Gospod Darko,

    igrišče je bilo za obe ekipi enako lep pozdrav v Lesce

    Žiga

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane