Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
19.07.2017 | | Natisni | Brez komentarjev

NK Zarica Kranj ima novega športnega direktorja. To funkcijo bo odslej opravljal Janez Zupančič, znano ime v Slovenskem nogometnem prostoru, ki je kot trener v NK Zarici Kranj zanesljivo pustil največji pečat. Nič kolikokrat se je vračal na klop rdečih vragov in bil vselej uspešen v zasledovanju ciljev. Spomnimo. Pred desetimi leti, povratek edinega spodrsljaja, v več kot 20 letnem nastopanju kluba v 3.SNL, iz tekmovanja MNZG v 3.SNL. Reševanje pred brodolomom v sezoni 2013/2014, pa izjemen zgodovinski uspeh kluba in napredovanje v 2.SNL v sezoni 2014/2015. Pa ponovno uspešno reševanje v krstni sezoni nastopanja v 2.SNL. Omeniti velja tudi vodenje in napredovanje Triglava v 1.SNL l.99, pa vodenje mladih državnih reprezentanc in še bi lahko naštevali.

“V klubu smo se odločili, da s ciljem dviga organiziranosti in uspešnosti delovanja kluba na vseh ravneh poiščemo osebo, ki bo s svojimi referencami kos zadanim nalogam. Janez Zupančič je ime, ki je tesno povezan z našim klubom, po nepotrebnem je izgubljati besede, kaj je in predstavlja v Slovenskem nogometnem prostoru.

Janez Zupančič je novi športni direktor NK Kranj

Z njegovim prihodom lahko pričakujemo nadgrajevanje in razvoj na vseh ravneh kluba. Organizacijsko in tekmovalno. Novemu športnemu direktorju je podeljen mandat za daljše časovno obdobje. Skrb nad članskim moštvom in nadzor nad mladinskim pogonom so temeljne naloge športnega direktorja. Podeljen daljši časovni okvir delovanja športnemu direktorju  je tisto kar nas navdaja z optimizmom. Želimo vzpostaviti zaupanje med športnim direktorjem in trenerji. To je ključno”, je za spletno stran dejal predsednik kluba Miro Vodan.

Komentiraj

Varnostna koda:

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane