Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
27.06.2017 | | Natisni | Brez komentarjev

Po uvodnem srečanju v Športnem parku Zarica, rdeči z jutrišnjem dnem pričnejo priprave, na sedaj že lahko rečemo zahtevno in po napovedih sodeč klubov z ambicijami po najvišjih mestih, tudi zelo atraktivno tekmovanje. Rdeči vragi bodo s pripravami pričeli v Tenetišah v tako imenovani alpski bazi, kjer bodo imeli odlične pogoje za dobro pripravo. “Na tem mestu se zahvaljujem direktorju NK Podgorje Djordju Sretenoskem – Džokotu za pomoč, ki jo je nudil tudi v preteklosti.

Džoko je alfa in omega alpske baze...

Nad direktor, čigar vzdevek Džoko je znan gorenjskemu  nogometu in širše, deluje v nogometu že skoraj pol stoletja. Njegovo ime je tesno povezano z NK Triglav, nosi glavne zasluge, da nogometni center v Tenetišah danes imenujemo kar Alpska baza.

Odlični pogoji v Tenetišah

Tu gre za dolgoletno negovanje odnosov, ki so izjemni”, je povedal predsednik kluba Miro Vodan in dodaja: “Ekipa rdečih bo v primerjavi z lanskoletno ekipo doživela precej sprememb. Dogovor med ekipo Zarice in prvoligašem Triglava že sam po sebi ponuja odgovor o sestavi moštva. Mladi nogometaši Triglava so lansko sezono končali z odliko, saj so postali državni prvaki. Skoraj idealno je, da se igralcem poleg prve lige ponuja kalitev na njihovi razvojni poti v domačem okolju. Sestava ekipe bo znana v prihodnjih dneh, pričakovati pa gre, da bo prestopni rok to poletje precej živahen.”

Komentiraj

Varnostna koda:

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane