Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
05.06.2017 | | Natisni | Komentiranje izklljučeno

Ekipa kadetov je s tekmo v Medvodah zaključila prvenstvo v 1.GNL. Po tekmi je celotno sezono ocenil trener Robert peternelj: ”Kaj reči po končanem prvenstvu? Ekipa počasi dozoreva, kar je dokazala tudi s tem, da so se v spomladanskem delu igralci aktivno vključili tudi v igranje mladinske lige, ter zelo solidno, kljub kadrovskim težavam in pomanjkanjem igralcev letnika 2000 in 2001 solidno odigrali prvenstvo.

V oči bode dejstvo, da bi z določenimi okrepitvami ekipa lahko posegla tudi višje. Fantje v tem obdobju življenjskega ciklusa počasi dojemajo in sprejemajo odgovornosti tako v šoli kot v športu. Včasih so razdvojeni in premalo samokritični, včasih gredo v skrajnosti, kar se kaže predvsem v prisotnosti na treningih in odnosu do kluba in klubskih barv.

To obdobje nogometnega razvoja je pri igralcih zelo pomenbno,saj se prav hitro zgodi, da igralci obupajo, da prenehajo s treniranjem, saj v nogometu ne vidijo svoje prihodnosti in nemalokrat spremenijo življenjske prioritete… Predvsem pa dejstvo, da se le s trdim delom lahko uspe, kar pa pomeni za večino prevelik izziv, vsaj na tem nivoju tekmovanja. Seveda za nas trenerje obstaja velika bojazen, da fantov v tej starosti ne bo več zanimal nogomet, saj sodoben življenjski in družinski slog narekuje in kaže prav to…

Ob koncu sledi zahvala igralcem za ves vložen trud, staršem za podporo in seveda upanje, da bo v novi sezoni bolje in predvsem, da bodo igralci prihajali  na tekme in treninge zaradi ljubezni in strasti do nogometa…”

Kategorije: Novice, Prva stran, U-17

Komentarji so onemogočeni.

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane