Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
05.06.2017 | | Natisni | Komentiranje izklljučeno

”Ekipa mlajših dečkov je v tem letu dosegla in celo presegla vse zastavljene cilje trenerja. Ekipa, ki je v prejšnjih sezonah doživela največ pretresov, tako zaradi množičnih odhodov igralcev, kot menjave trenerjev, se je stabilizirala, fantje so skoraj 100% na treningih in tekmah, starši so se aktivno vključili v trenažni proces, začeli so spet verjeti v fante, kar se je pokazalo tudi v rezultatskem in razvojnem smislu.

Pojem trdo delo se počasi vpija v te fante, disciplina in klubska pripadnost še bolj, tako da ni bojazni, da ta ekipa v naslednji sezoni ne bi še naprej dozorevala in napredovala.

S tekmo proti NK ŠKOFJA LOKA se tudi uradno zaključuje sezona 2016/17, ekipa bo v mesecu juniju sodelovala še na turnirjih, predvsem gre izpostaviti turnir Jana Oblaka in turnirja v Velesovem in Šenčurju, ter s to popotnico dobila dobre temelje za novo sezono.

Fantom in staršem želim da se čez poletje dobro spočijejo in naberejo novih moči, saj fante in njihove roditelje v novi sezoni čakajo novi izzivi in predvsem trdo delo.”, je ob koncu prvenstva povedal trener ekipe, Robert Peternelj.


Kategorije: Novice, Prva stran, U-12

Komentarji so onemogočeni.

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane