Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
01.06.2017 | | Natisni | Komentiranje izklljučeno

Poročili iz obeh tekem je poslal trener Matjaž Zagmajster:

NK SAVA : NK ZARICA Kranj

V sredo, 24. maja smo odigrali zaostalo tekmo proti NK Sava. Igrali smo na njihovem terenu v Stražišču. Takoj na začetku tekmo so domačinie mislili, da bodo zlahka odigrali tekmo z nami. A na igrišču je bilo drugače. Ves čas smo bili boljši v vseh elementih igre. To se je pokazalo že v petnajsti minuti, ko smo imeli na voljo devetmetrski strel (penal). Žal nismo zadeli, saj je bilo med igralci kar nekaj treme. Vse do konca prvega dela nismo in nismo mogli zadeti, čeprav smo imeli kar nekaj odličnih priložnosti, pa žoga ni hotela v gol. Škoda, saj bi nam tri točke pomenile veliko. A zadovoljiti se moramo z remijem (0:0) in torej z eno točko. Videlo se je, da smo bili bolje pripravljeni kot nasprotna ekipa. Fantje in dekleti so pokazali, da se nobene ekipe ne bojijo, čeprav jih le-ti ponižujejo in zafrkavajo. S tem pa odražajo le strah pred nami.

NK ZARICA Kranj : NK ŠENČUR

V soboto, 27. maja pa smo na domačem igrišču gostilo ekipo NK Šenčur. Tekma se v prvem polčasu ni odvijala po naših idejah, saj je bila nasprotna ekipa bolj učinkovita. Igra nam nikakor ni stekla in igralci so dajali občutek, da nimajo želje igrati po taki vročini. Po sicer kar nekaj priložnostih spet nismo zadeli, kot zakleto. Po hitri akciji gostov, pa so le-ti v četrti minuti zatresli našo mrežo. To nas ni potrlo in takoj smo jim pokazali zobe in v štirinajsti minuti izenačili. Gostje so sprejeli naš izziv in v prvem polčasu še enkrat povedli. Tako se je prvi polčas končal z rezultatom 2:1.

Med polčasom smo se dogovorili, da poskusimo spremeniti igro in še bolj pritisniti na njihova vrata. Takoj, ko smo stopili na igrišče, smo nasprotne igralce prijeli na njihovi polovici. Nasprotni ekipi nismo dali dihati. Ta pritisk se nam je končno  obrestoval, tako smo v enainštirideseti minuti izenačili. Do konca tekme smo poskusili še bolj aktivno igro, a žal rezultata nismo uspeli obrniti v svojo prid. Je bila pa statistika drugega polčasa taka, da je nasprotniku le dvakrat uspelo priti na našo polovico. Sprijazniti smo se morali z neodločenim rezultatom (2:2). Igra v drugem polčasu je bila čisto drugačna kot v prvem delu. Če bi tako odigrali tudi prvi polčas, bi lahko imeli v rokah tri točke. Na koncu smo se pač veselili ene točke.

Prvo soboto v juniju nas čaka tekma proti NK Triglav Domplan na njihovem terenu v Tenetišah.

Kategorije: Novice, Prva stran, U-13

Komentarji so onemogočeni.

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane