Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
24.05.2017 | | Natisni | Komentiranje izklljučeno

Poročilo s tekme ekipe U-13 je prispeval trener Matjaž: “V soboto, 20. maja smo odigrali 8. krog prvenstva na Jesenicah. Igrali smo proti NK KOV Jesenice – A. Tekma se je začela zelo slabo za nas, saj smo že v prvi minuti prejeli gol. To nas je sicer še bolj motiviralo, saj smo tekmo hoteli zmagati. Takoj smo jih stisnili na njihovo polovico in že v deseti minuti izenačili. Hoteli smo še več, a žoga ni šla v gol. Do konca prvega dela je rezultat ostal nespremenjen.

Drugi polčas se je začel v podobnem ritmu, kot se je prvi končal.  Začeli smo dobro, saj smo kar nekajkrat zadeli vratnico.Tudi  Jeseničani so poskušali doseči gol, z vsemi sredstvi so pritiskali na naša vrata. V štiriintrideseti minuti jim je uspelo prebiti našo obrambo, žal po naši napaki in uspeli so povesti. Po golu smo se zbudili in spet prevzeli pobudo. Pritiskali smo na njihova vrata, a žoga ni hotela v mrežo, spet smo zadeli vratnico in tudi prečko. Do konca tekme se rezultat žal ni spremenil (2:1).

Tekma se je odvijala zelo grobo in nešportno. Ne morem mimo sodnika, saj le-ta ni bil zrel za sojenje te tekme.  Fantje in obe dekleti so pokazali zelo zrelo in borbeno igro. Nasprotne ekipe se na tekme z nami zelo dobro pripravljajo, kar se vidi tudi na tekmah, saj nas imajo za težkega nasprotnika. Ta tekma nam je dala vedeti, da so vse tekme, ki se igrajo v tej skupini, zelo težke.”

V sredo ekipo čaka zaostala tekma proti NK Sava, nato sledi (v soboto) tekma proti NK Šenčur na domačem terenu.

Kategorije: Novice, Prva stran, U-13

Komentarji so onemogočeni.

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane