Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
14.05.2017 | | Natisni | Komentiranje izklljučeno

V soboto, 13.05., so starejši dečki odigrali 7. krog prvenstva proti NK Škofja Loka. Pred tekmo sta ekipi zasedali mesta na sredini lestvice, zato so bila pričakovanja pred tekmo razumljivo visoka. Žal se za domače igralce tekma ni odvila po njihovih željah…

Komentar trenerja Matjaža Zagmajstra: “Že na začetku smo videli, da je Loka močan in tudi boljši nasprotnik. Po hudi napaki smo že v peti minuti prejeli zadetek. V nadaljevanju smo sicer poskušali zadeti nasprotnikov gol, a igralci zopet niso zaključili nobene akcije. V dvajseti minuti je nasprotnik zopet izkoristil naše ‘cincanje’ in zatresel našo mrežo.

Drugi polčas smo poskušali stisniti nasprotnika na njegovo polovico, a nam nič ni uspevalo, tekmec je vse naše napade odbijal, ter ubranili vsak naš strel. So pa z lahkoto in s hitrimi akcijami predirali našo obrambo in si v drugem polčasu priigrala še dva zadetka. Končni rezultat – 0 : 4.

Rezultat tekme je tako odraz prevelike statičnosti na igrišču, ter tega, da so naši igralci igrali nepovezano in preveč individualno. Glede na to, da na treningih delamo dobro, bi morali igralci znanje pokazati tudi na igrišču. Po tej tekmi veliko razočaranje z moje strani, a ostaja upanje, da bo naslednji teden na Jesenicah bolje.”

Kategorije: Novice, Prva stran, U-13

Komentarji so onemogočeni.

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane