Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
14.05.2017 | | Natisni | 1 komentar

Opažena je bila eleganca..

... in "znanje", ko je zamižal ob storjenem prekršku nad Volčičem

Kdo za koga? Kdo komu?

Smej(alo) se je danes nekomu. Smej(al) se je danes pomočnik sodnika, ki se je razkazoval v svoji veličini in pazil, da kdo komu “ne uide”. Smej(e) se danes …

Prvi pomočnik glavnega sodnika Smej Simon je danes pokazal kako se maha oziroma ne(maha). Zakaj, komu in za koga so vprašanja sodniku, ki se požvižga na vse in se (po)smeje v brk vsem, verjetno se bosta s drugim pomočnikom smej(ala) ko se bosta peljala  proti Prekmurju…,v sosednjo vas. In glavni sodnik? Zamižati pač ni problem, ko so dobesedno sezuli Volčiča. Se je sam? In prav iz tega mižanja in nadaljevanja akcije so gostje znižali vodstvo rdečih. Smej se je posmejal in (po)mahal rdečim in morda še komu. In (po)Smej(al) se je ob izenačujočem zadetku, ko ni pomahal in označil nedovoljenega položaja.

Rdeči še vedno sami odločajo o usodi, mar res?

Glave gor rdeči vragi. Pokazali ste prvi polčas kako se igra nogomet, škoda za neizkoriščene priložnosti. Verjamemo v poštenost tekmovanja, verjamemo, da boste premagali nekoga…. Koga? To bo pokazal čas!

1 komentar

  1. desni bek je rekel/-la:

    Med tem, ko se nekaterim smeji, sem sam osebno razočaran. Razočaran sem nad NZS, ki na naše tekme konstantno delegira sodnike ki prihajajo iz Prekmurja, razočaran sem nad neobjektivnim sojenjem, ki jo svoj vrhunec pokazalo v drugem polčasu včerajšnje tekme, razočaran sem nad gostujočim trenerjem Sešlarjem, ki pred očmi in ušesi sodnikov (ter delegata), človeku, ki je precej starejši od njega j… m…, svojega razočaranja ne morem skriti nad primitivnim obnašanjem nekaterih posameznikov – obiskovalcev tekme. Še najmanj razočaran sem nad igralci, ki so na igrišču oddelali svoje, toda proti burji se s… pač ne da.

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane