Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
27.04.2017 | | Natisni | Komentiranje izklljučeno

Kratek tekmovalni povzetek ekipe U15 je podal trener David Ušlakar: “Z ekipo smo z zmago v Lescah dobro začeli spomladanski del sezone. Po zmagi v Lescah nas je v enem tednu čakal težak razpored, imeli smo kar tri tekme proti nasprotnikom, ki se borijo za prvaka v 1 gorenjski ligi starejši dečkov (Triglav, Šk.Loka in Šenčur).

Prvo tekmo smo odigrali v nedeljo na Zarici proti Triglavu. Začeli smo zelo dobro in imeli v prvih 15 minutah dve lepi priložnosti za zadetek, a na žalost sta ostali neizkoriščeni. V nadaljevanju proti močni ekipi Triglava nismo imeli pravih možnosti, zato nas je nasprotnik nadigral in visoko porazil.

V zaostali tekmi smo v četrtek, prav tako v športnem parku Zarica, gostili ekipo iz Škofje Loke. Po videnem na igrišču bi si zaslužili vsaj točko, a nam je na koncu zmanjkalo tudi malo športne sreče. Pozna se nam predvsem odsotnost poškodovanega vratarja, zato moramo na igralno mesto vratarja ‘žrtvovati’ igralca, ki nam v igri veliko pomeni. Tako kot prejšnjo tekmo smo spet imeli že v prvi minuti tekme 100% priložnost za zadetek, a žal bili neuspešni. Gostje so iz prve pol-priložnosti zadeli in na odmor odšli z minimalnim vodstvom. V drugem polčasu se je igrala odvijala večinoma na sredini igrišča, gostje so po naši napaki v obrambi vodstvo povišali. Nam ni ostalo drugega kot da napademo na vse ali nič in v končnici tekme sicer zadeli, za kaj več pa nam je zmanjkalo časa.

V nedeljo smo gostovali v Šenčurju, tako kot vsako od treh težkih tekem smo začeli dobro, a nasprotnik je iz prvega protinapada zadel našo mrežo. Po pol ure igre se nam je poznal tempo treh tekem v enem tednu (trije ključni igralci so še dan prej igrali celo tekmo za kadete). Domačinom preprosto nismo mogli več parirati v igri in to so dobro izkoristili in nam zadali visoki poraz.

V nadaljevanju nas čakata še dve izredno težki tekmi (Triglav in Škofja Loka) kjer nimamo ničesar za izgubiti, lahko pa veliko pridobimo, potem pa pridejo na vrsto tekme, kjer moramo biti konkurenčni in moramo zbirati točke.”

Kategorije: Novice, Prva stran, U-15

Komentarji so onemogočeni.

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane