Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
17.04.2017 | | Natisni | Komentiranje izklljučeno

V soboto, 15.04. je ekipa U13 na solidno pripravljenem igrišču v športnem parku Zarica gostila vrstnike iz NK Jesenice – B. Igral se je 3. krog spomladanskega dela prvenstva.

Trener ekipe Matjaž Zagmajster je komentiral dogajanje na tekmi: “Že v prvih minutah tekme se je videlo, da ne smemo podcenjevati nobene ekipe in da so vse ekipe v naši skupini zelo enakovredne in se znajo boriti. To se je nenazadnje videlo že v drugi minuti, ko so se naši igralci še ‘ogrevali’ na igrišču, nasprotnik je izkoristil našo zaspanost in iz kota zatresel našo mrežo.

To nas je prebudilo, pritisnili smo na plin, ter gostom nismo dali dihati. Tako kot vedno, smo imeli tudi tokrat kar nekaj priložnosti za zadetek, a žoga spet ni in ni hotela v gol. Z zagrizenostjo, borbenostjo in potrpežljivostjo smo v petnajsti minuti le zatresli nasprotnikovo mrežo. Tako smo vsi, tako jaz kot fantje malo lažje zadihali. Do konca smo imeli še kar nekaj priložnosti, ki pa niso obrodile rezultata. Videlo se je, da smo boljši nasprotnik, a je rezultat do konca prvega polčasa ostal nespremenjen.

Med polčasom smo se pogovorili, kje so bile napake, da jih v drugem polčasu popravimo in poskušamo zadeti še kakšen gol, ter zmagati. Igra v drugem polčasu je bila podobna kot v prvem. Hoteli smo čimprej zadeti gol, zato je igra postala še intenzivnejša. Odločil sem se, da dam priložnost vsem igralcem, kar se je kmalu obrestovalo, saj smo v dvainpetdeseti minuti zadeli gol. Po drugem golu smo še naprej in še bolj ostro prevzeli pobudo nad igro in že takoj se je obrestovalo, saj smo spet zadeli gol. Nekaj igralcev je še vedno prestrašenih, saj ko dobijo žogo, ne vejo kaj bi naredili in včasih tako nasprotnik prevzame pobudo v igri in dobimo nepotreben zadetek ali pa ne uspemo zaključiti akcije. Ekipa Jesenic ni slaba ekipa, ampak se je poznalo, da smo imeli več želje in, da smo precej trmasti. Končni rezultat je bil 3 : 1.”

Naslednji vikend fante (v okrnjeni zasedbi) čaka gostovanje v Lescah.

Kategorije: Novice, Prva stran, U-13

Komentarji so onemogočeni.

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane