Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
27.03.2017 | | Natisni | Komentiranje izklljučeno

Ekipa U15 se v nadaljevanju meseca marca, potem, ko so se vrnili iz priprav v Umagu, pospešeno pripravlja na nadaljevanje prvenstva. Dogajanje na kratko opisuje trener David Ušlakar: “Z ekipo smo v zadnjih 14 dneh odigrali dve prijateljski tekmi. Prvo smo odigrali v soboto 18.03.2017 na Jesenicah z njihovo ekipo U14. Tekmo smo začeli dobro in hitro povedli z 2:0. Po vodstvu smo v igri padli in to so domačini izkoristili, tako da smo na odmor odšli z rezultatom 3:3. Med odmorom smo se dogovorili, da nadaljujemo z napadalno igro in ne smemo podcenjevati nasprotnika. Res smo v drugem delu odigrali veliko bolje in nasprotnika stisnili pred njihov gol in na koncu zasluženo visoko zmagali (3 : 9).

V drugi tekmi smo se na Kranjskem stadionu (IUT) pomerili z ekipo NK Šobec Lesce, prav tako U14. Tako kot v prejšnji tekmi smo hitro povedli z 2 : 0, potem spet nerazumljivo padli v igri, za kar nas je nasprotnik (po naših napakah v obrambi) kaznoval in izenačil. Po drugem prejetem golu smo se zbrali in zaigrali veliko bolje in do odmora še dvakrat zadeli. V drugem polčasu smo samo še stopnjevali ritem in zato tudi imeli veliko priložnosti za zadetek. Priložnosti smo izkoristili in dosegli smo še šest zadetkov.

Veseli me, da smo v dveh tekmah dosegli kar 19 golov, ampak smo jih pet tzudi prejeli, večinoma po lastnih napakah v obrambi in to bomo morali v prihodnje popraviti.”

Kategorije: Novice, Prva stran, U-13

Komentarji so onemogočeni.

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane