Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
15.03.2017 | | Natisni | Komentiranje izklljučeno

Zadnji dan priprav se je za ekipo U15 pričel s ‘footingom’ ob 7:00 uri in kasneje z zajtrkom. Pred odhodom domov smo odigrali še zadnjo tekmo na teh pripravah, proti mešani ekipi iz Mengša. Ekipa Mengša je bila sestavljena iz igralcev starejših kategorij (kadeti in mladinci) in igralcev selekcije U15.

Nasprotniki so nas agresivno in visoko pokrili na naši polovici igrišča in večino tekme igrali z visokimi žogami, kjer pa se jim nismo mogli uspešno zoperstaviti. Smo pa v drugem delu zaigrali hitreje in s kratkimi podajami smo večkrat izigrali nasprotnika, vendar nam je vedno zmanjkalo malo sreče v zaključku, da bi zadeli.

V vseh tekmah smo dokazali, da lahko igramo proti fizično močnejšemu nasprotniku, s poudarkom na drugi polčas. V prvem pa igralce prevečkrat premaga trema na igrišču in preden se zavemo, da se z nasprotnikom lahko enakovredno kosamo, smo ponavadi že v rezultatskem zaostanku.

Cilj zimskih priprav je bil prvenstveno druženje medz igralci in vzpostaviti čim boljšo klimo, kar nam je uspelo. Edino kar nam ne bo ostalo v lepem spominu, sta poškodbi dveh ključnih igralcev, vratar Juš si je na tekmi zlomil dlančnico in bo odsoten kar nekaj tednov. Še dlje pa bo odsoten tudi Aljoša, ki si je nategnil stranske križne vezi. Obema želimo čim hitrejše okrevanje, da se bosta lahko čim prej pridružila ekipi.

NK Zarica Kranj

Kategorije: Novice, Prva stran, U-15

Komentarji so onemogočeni.

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane