Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
13.03.2017 | | Natisni | 1 komentar

Pričelo se je z uvodom, kot smo si ga želeli. V zaostalem srečanju so rdeči gostili ekipo Veržeja okrepljeno z igralci Maribora, ki bo v prihodnje zatočišče igralcev na kalitvi, govori se namreč, da moštvo Maribora B nima ambicij nastopati v 2.SNL.

Živahno vzdušje je bilo pred tekmo..

Pred srečanjem so se možje v črnem s trenerjem gostov, vsi doma iz Maribora

Lepo vreme je v športni park Zarica privabilo veliko gledalcev, ki so od prvega sodnikovega žvižga dalje spremljali trd boj za vsak kos igrišča. V uvodnih minutah so pobudo domači prepustili gostom, vendar si resneje priložnosti niso uspeli priigrati. Najnevarneje so gostje pretili iz prekinitev, ki jih  je imenitno izvajal igralec z Evropskimi izkušnjami Derviševič, vendar je domača obramba z

Srečanje si je ogledal tudi selektor mlade reprezentance primož Gliha

Gašper Božič je zanesljivo opravil svoje delo

vratarjem Božičem na čelu danes delovala mirno in preudarno. v 27 minuti se je po izjemni akciji v priložnosti znašel hitri Luka Šušnjara, vendar je njegov strel blokiral branilec gostov, nevarno so rdeči zapretili še 2x vendar sta mreži ostali nedotaknjeni. Za obilo negodovanja je ob koncu prvega dela na tribunah poskrbel glavni sodnik srečanja Tadej Mežnar, ko v sodnikovem podaljšku ni dovolil izvajati kota domači ekipi. Drugi polčas so podjetneje pričeli domačini in počasi tkali mrežo okrog vrat Posavca. V 54. minuti veselje na domačih tribunah. Šušnjara je prodrl po levi strani, njegov oster predložek pa je realiziral

Veselje ob zadetku Mlakarja

iznajdljivi Tilen Mlakar. Tudi v nadaljevanju so rdeči imeli rahlo pobudo, gostom pa ob zelo modri igri celotne ekipe ni uspevalo veliko. Tako kot ob zaključku prvega dela je za veliko razburjenje na tribunah znova poskrbel glavni sodnik, ki je tokrat obrnil ploščo. Globoko v sodnikovem podaljšanju je tokrat dovolil izvajanje strela iz kota – tokrat gostom.

Glavni sodnik je bil nekajkrat v ospredju...

Delilec pravice tokrat ni vplival na rezultat, s svojimi “malimi”odločitvami pa je napeljeval k razmišljanju, da prihaja iz štajerske prestolnice, od koder je tudi trener gostujoče ekipe in prvoligaš Maribor, ki je “pobraten” z Veržejem.

Veselje po tekmi

Velika in pomembna zmaga za rdeče, ki jih v prihodnjem krogu čaka gostovanje na Portovaldu pri Novomeški Krki.

1 komentar

  1. desni bek je rekel/-la:

    Pa še kako je vplival. V primeru, da bosta imeli obe ekipi enako število točk šteje medsebojni izkupiček. Če je sodnik zavlačeval s svojim zadnjim piskom, BI MORAL POČAKATI na naš protinapad, ko so štirje rdeči silovito krenili proti sredini igrišča. VSI GOSTJE so bili pred našim golom!!!
    Skratka svinjarija na kvadrat. Taki delilci pravice so sramota za vse nogometne delavce.
    Sicer bravo rdečim. Prepričan sem, da se bomo to pomlad velikokrat veselili.

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane