Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
19.02.2017 | | Natisni | 1 komentar

Priprave na novo sezono!

Tako kot vse selekcije NK Zarica Kranj, se na novo sezono pripravljajo tudi člani izvršnega odbora kluba – ob nepogrešljivi pomoči simpatizerjev kluba, katerim se na tem mestu seveda zahvaljujemo. Žal hkrati tudi ugotavljamo, da so obrazi na delovnih akcijah več ali manj isti. V prihodnje si na tem področju želimo doseči večji napredek.

Tako smo danes v športnem parku urejali zadnjo pridobitev, novo, tako imenovano VIP tribuno, ki bo seveda nudila nekaj več obdobja, namenjena pa bo vsem zainteresiranim ljubiteljem nogometa, privržencem našega kluba. Več o tem bo napisano kasneje.

Tribuna bo imela 41 sedišč

Tribuna je umeščena nasproti glavne tribune, ob sam rob igrišča, med obe klopi za rezervne igralce.

Pogled s tribune..

Tako bo občutek nogometne tekme povsem približan gledalcu.

Nova tribuna je že skoraj gotova. Danes so bila na tribuno nameščena sedišča. V prvi fazi smo namestili 28 sedišč, v naslednji fazi bo nameščenih še 13 sedišč in prostor za uradnega napovedovalca in ozvočenje. V naslednjem tednu se delovna akcija nadaljuje z opremo klopi za rezervne igralce in manjša vzdrževalna dela. Nadaljevanje prvenstev se nezadržno bliža.

V naslednjih prispevkih bomo predstavili še eno, za razvoj kluba še bolj pomembno pridobitev in sicer novo zgrajeno malo nogometno igrišče z umetno travo. Že sedaj vljudno vabljeni vsi, ki imate radi nogomet in naš klub. Stanje v državi in predvsem v občini nas žal sili k prostovoljstvu. Le tako lahko skrbimo za razvoj kluba in s tem seveda tudi v razvoj naših otrok.

Del ekipe po akciji..

Verjemite, da je občutek po končani delovni akciji res dober, rek, da se dobro z dobrim vrača je v tem primeru kar pravšnji.

Kategorije: Novice, Prva stran, Top novice

1 komentar

  1. desni bek je rekel/-la:

    Kapa dol vsem zanesenjakom!

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane