Nogometni klub Kranj

Uradna spletna stran nogometnega kluba Kranj

RSS |  Facebook |  YouTube
Novice:
19.11.2016 | | Natisni | 1 komentar

... igrišče je pripravljeno; naj bo ugodno tudi vreme

V nedeljo se spušča zastor na jesenski del sezone. Drugoligaško moštvo v dosedanjem delu prvenstva baših simpatizerjev ni zadovoljilo. Vse preveč je bilo nihanj v igri, na nekaterih tekmah tudi pristop ni bil tisti pravi. V nedeljo se bo prvič v ŠP Zarica predstavila ena izmed ekip iz Prekmurja. Lanskoletno gostovanje Veržeja je bilo na kranjskem osrednjem stadionu, s končnim rezultatom pa smo bili več kot zadovoljni. Morebitni nedeljski uspeh bi tako med igralce, strokovno vodstvo, kot tudi navijače vrnil prepotreben mir.

Pozdrav tekmecev lansko jesen, ko smo dosegli prvo drugoligaško zmago

Nobena izmed ekip nima kaznovanih igralcev. Od vseh, ki bodo v kadru za tokratni nastop v rdečem dresu, pričakujemo maksimalno angažiranost. Trener Zupančič je pred pomembno nedeljsko tekmo razmišljal: “ne smemo si več dovoliti takega pristopa kot v drugem polčasu tekme v Ankaranu, še posebej zaradi tega, ker ni nobenega dvoma, da so bile jasno in odločno postavljene zahteve, kako igrati, se gibati in postavljati del igralcedv v linijah, kjer preti nevarnost nasprotnika“.

Dodamo lahko, da k uspehu vodi popolna angažiranost in koncentracija od prvega do zadnjega piska sodnikove piščalke. Glede na pomembnost tekme, vabimo vse naše pristaše, da v čim večjem številu napolnimo tribune ŠP Zarica, ter da igralcem na igrišče pošljemo dodatno energijo, ki bo prevagala tehtnico na našo stran.

1 komentar

  1. Igor je rekel/-la:

    Veržej pač ni iz Prekmurja, ampak Prlekije.

Obvestila

Začetek treningov za najmlajše nogometaše in nogometašice

Trening za najmlajše

V  tem tednu smo pričeli z rednimi treningi tudi  najmlaj...

Gregor Šmajd, nekoč izvrsten vratar, danes trener vratarjev

Treningi za vratarje

Treningi za vratarje
...

Otroška nogometna šola

Vabilo k vpisu

Vse, ki si želijo igrati nogomet, vabimo k vpisu v naš...© 2010 Nogometni klub Kranj. Vse pravice pridržane